Follow:

Hoi lieve zusje…ken je mij nog?

Laatste email van haar was op 29 sept`09. Haar bericht is echt kort …”Halal bihalal..Selamat Idul Fitri 1430H Minal aidin wal faidin maaf lahir & batin” Daarna hoor ik niet meer van haar.

My zusje Ewie is niet alleen my kleine zusje maar ook beste friend voor mij…als ik verdriet was, maakte zij altijd grappig zodra ik weer lachen kon. Ze kan ook heel goed masseren..ik denk dat ze talent hebt..haar vingers zo strek dan voelde je gewoon als gemasserd word door haar…zo heerlijk! Ik mis haar stem, haar lacht..kortom..alles

En nu weet ik niet hoe is het met haar? Ik heb een paar keren email gestuurd maar geen antwoord dan ben zat dus ..stuur ik niet meer email naar haar tot nu toe. Ik hoop (myn familie ook) dat het alles goed met haar..Gezond, liefdevol, veel geluk en gelukkig…

Als herrineringen aan haar heb ik scrap gemaakt…die foto had in hokje fotoautomat gemaakt in Indonesia (Ik weet het niet welke jaar, in dit geval was ik toen nog jong 😉 )

Myn lieve zusje Ewie….Het alle beste..Gezond, liefdevol, veel geluk en gelukkig 2010 namens ons allemaal…We loves you Ewie :muah:

Share
Previous Post Next Post

You may also like