Follow:

Home : muurdecoratie – Wereldkaart

Wereldkaart
Wereldkaarten zijn tegenwoordig helemaal in. Van de webshop Wereldkaart.nl mocht ik een wereldkaart canvas uitzoeken. Vandaag laat ik deze mooie wereldkaart aan jullie zien. Kijk je mee


Toen het pakketje binnenkwam, zag mijn zoon het en natuurlijk wilde hij graag mij helpen om unboxen te doen. Kijk zijn gezicht. Zo blij met deze hele grote wereldkaart. Wel is het niet makkelijk om te kiezen want op de webshop wereldkaarten zijn er meer varianten wereldkaarten en met verschillende thema’s zoals trendy, zwart-wit, kinderkamer, historisch, dieren… en nog meer. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals canvas, hout, glas, aluminium, posters. Genoeg keus dus! Toch als moet kiezen is het altijd lastig vooral als allemaal mooi. Ik mocht wereldkaart op canvas kiezen. Samen met mijn man hebben wij een paar dagen nodig om een wereldkaart op canvas te kiezen. Uiteindelijk hebben wij voor een zachte tinten wereldkaart gekozen. Als jullie mij al lang volgen, weten jullie waarschijnlijk wel dat mijn man en mijn zoon op de wereldkaart dol zijn.

Wereldkaart
Naast over ruimte is mijn zoon op dit moment ook over wereld geïnteresseerd. Hij is dol op wereldkaarten, boeken over wereld en zo maar door. Samen met mijn man hebben wij de wereldkaarten uitgezocht en wij hebben voor een zacht tinten wereldkaart gekozen met formaat 120×80. Yes! Eindelijk een groot wereldkaart. Hij is erg mooi afgedrukt en de kleuren komen er prachtig in uit. Er staan landnamen en ook de hoofdstad en zijn duidelijk leesbaar. Dat is wel handig vooral nu mijn zoon is aan het leren over de landen en hoofdsteden op hele wereld. De kwaliteit is echt super.

Nu de muur in onze woonkamer is niet meer kaal want er hangt nu een prachtig wereldkaart. En mijn man zei elke keer..echt mooi! ik vind het mooi. En weer zei hij ..echt mooi! Het is klopt! De wereldkaart op canvas is erg mooi. De tekst duidelijk, de zacht tinten zijn mooi. Kortom zijn wel heel erg blij. Het ziet nu extra gezelliger in onze woonkamer. Maar ik wil nog een paar dingetjes op de muur plakken/hangen zoals bijvoorbeeld poster en foto`s. Het is bijna maand december en de decembermaand is perfect om iemand te verrassen zoals wereldkaart, persoonlijke cadeau en of fotocadeau.nl.

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like