Follow:

Home : Schoonmaakmiddelen

2020-Schoonmaakmiddelen10a Het is toch heerlijk schone huis. Alles bling-bling en het ruikt lekker naar lekker geurkaars/geurstokje of tegenwoordig Aromadiffuser. De laatste ik die noem, helaas heb ik nog niet (het staat in mij verlanglijstje). Vandaag deel ik mijn favoriete schoonmaakmiddelen. Kijk je mee

2020-Schoonmaakmiddelen10aaaa Washcat Schimmel & Aanslag reiniger ontdekken wij bij de Action toen wij opzoek was naar goedkope schoonmaakmiddel voor schimmel. Terug lezen 2020-Schoonmaakmiddelen10aa Citronella alles reiniging las ik op Facebook groep Huishouden en Tip. Bij de Action heb die gekocht en gelijk dol op want de geur is heerlijk fris.
Drie hoek groene zeep las ik op Nicole blog over dit product en dit product werkt goed tegen vet laagjes. Weer bling2x in de keuken.
Ik meng deze twee want de drie hoek groene zeep heeft een aparte geur, niet zo erg en niet zo sterk gelukkig. 2020-Schoonmaakmiddelen10aaa W5 Power Cleaner Maxx power (bij de Lidl te koop) las ik op instagram, alleen weet ik niet meer wie. Ze liet zien dat dit product goed werk voor kalk en yes! dit werk echt goed. Even laten intrekken dan boenen met spons, kalk is weg….doei! 2020-Schoonmaakmiddelen10aaaaa Onze oven is erg vies vies. Ik heb geprobeerd met Dasty, gekocht bij Wibra maar het werk niet, helaas. Toen ik op huishouden & tips op facebook groep las ik dat met Oven reiniging van Kruidvat de oven weer kan bling2x. Kruidvat is dichtbij bij ons in de buurt dus ik heb hem gelijk gekocht en spuiten in de vieze oven. Laat de hele nacht intrekken en de volgende dag…wow..amazing. Maar de geur is echt sterk dus mondkapje dragen tijdens spuiten. Mijn oven is weer kinclong net als nieuw oven. 2020-Schoonmaakmiddelen10aaaaaa Als laatste niet schoonmaakmiddel maar wel wc blok. Die is lekker maar helaas Kruidvat verkoop dit niet meer, er nieuwe variant maar die helaas komt de geur niet uit. Deze wel, jammer dat die weg is. Ik heb wel Kruidvat contact via instagram zodat dit product terug in de winkel.

Dit is geen schoonmaakmiddel maar wel medicijn Paracetamol

Ik ben benieuwd naar jullie favoriet schoonmaakmiddelen. laat mij weten in de comment hieronder. Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like