Follow:

Hopelijk werkt de cremes goed

Vanmorgen bracht myn lieve schoonmoeder ons naar de dokter. Dank je u ma! Djess heeft rode plekjes op zijn wangen. Het duurt toch best lang hoewel ik met creme heeft gesmeerd maar helaas werkte het niet 🙁 Ik vind het erg vervelend en ziet er niet goed uit myn lieve ventje.

Op wachtkamer heeft Djess lief met speelgoed die daar liggen gespeld. En zo braaf terug netjes op zijn plekjes. Volgens de dokter is die rode plekjes eczeem en bacterie, besmettelijk voor andere kinderen..klink toch niet fijn en best eng voor andere kinderen. Dus ik moet opletten dat Djess niet zo dichtbij Lenthe (aanraken) maar meestal doet Djess niet dat. Djess is gewoon lieve ventje en ook voor Lenthe.

Van de dokter kreeg Djess 2 cremes die 2 keer per dag opsmeren, gedurende 2 weken en die moet weg zijn, anders terug naar de dokter. Het maakt uit welke als eerste insmeren. Wij hopen dat de cremes werken en helpen goed. Please!

Gelukkig kan ik wel nog Djess zoenen want niet naar volwassenen besmettelijk (volgens de dokter) maar ik zoen ook niet op de eczeem, zijkant van de eczeem is er plek om te zoenen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like