Follow:

Ibuuu…Ik ben verkouden :(

Het klinkt zielig he…!

En dat is ook zo want heb kietel neus en de tranen komen vanzelf uit. Best irritant. Beetje hoofdpijn, beetje warm. Na laaaaang getwijfel myn lichaam tussen grieperig of fit. Ja.. een paar dagen voelde myn licham 50% grieperig en 50% fit (best in de war myn liechaam) en nu is echt toch ziek geworden.

Vroeger… toen Ik in eentje woonde in Yogya, riep Ik altijd myn moeder (Ibu….ibu….) als Ik ziek ben. En dat doe Ik ook nog steeds.

Ik roep haar niet alleen als Ik ziek ben, hoor! Als Ik happy ben of lekkere gerechten aan het eten of ander leuke dingen doen dan roep Ik ook my moeder :yes:

Ik ga nu lekker liggen. Myn neus kietel weer en ja hoor de tranen weer uit.

Ik wens jullie fijne avond verder

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like