Follow:

Ik geloof niet wat ik las

Eergisteren na gebeld my ouders (myn moeder was er niet) dan met myn vader en toevallig my zwager was er ook daar. Ff kletsen….bla…blaaaa….

Dan belde ik myn oude zus en ze vroeg over onze zusje Ewie. Helaas heb nog geen email ontvangen. Maar na myn oude zus gebeld…ging ik my email checken en ik geloof niet wat ik las…Email van myn jonge zusje (als myn site al volgt, weet je hierover) met daarin :wow: dat ze geld vraagt voor shopping naar Singapore. Ik geloof echt niet deze email ….dit echt van Ewie of iemand anders…want na die jaren (bijna 4 jaar) vraagt ze nooit meer geld naar mij en ook nog nooit onze ouders bezoeken en nu plotselling en ook voor shopping ….waarom niet voor reis naar onze ouders bezoeken ofzo…bovendien de rek-nummer niet komplett….moet toch de adres van de bank, no BIC (bank code) en deze niet…

Met myn afgekoelde hoofd reply ik wel myn zusje email maar niet reageer over geld. En heb weer dezelfde email ontvangen. Ik herinner me over myn oude zus facebook maar deze keer ga niet reageren. My instinct zei dat deze email is van iemand anders, niet myn jonge zusje. Hoe als iemand anders haar email gebruik…dat weet ik niet…?!

Ik stuur de adres van de bank kan myn zwager uitzoeken. Want tot nu toe weten wij niet waar onze zusje woont.

Echt vreemd vind ik dit. Jammer dat ik haar niet kan bellen dan kan haar stem horen en rechtstreek naar haar vragen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like