Follow:

Ik voel me zo slap en …

De laatste tijd voel Ik me zo slap, slaperig, af en toe misselijk (niet te), beetje duizelig, gewoon mix gevoeld van alles wat. Ik weet het waar komt vandaan?! 🙄 .

Het kan door het weer en vol dingen in my gedachte en of door injection die Ik nu nog moet te doen (IUI). Zoals vandaag :sun: is het lekker weer maar Ik heb so slaap :sleep: en slap. Gelukkig kon Ik ff vanmiddag myn ogen dicht doen (niet echt slaap), maar toch niet zo help. Dus vandaag ga Ik lekker vroeg naar bed :yes:

Oja…

Ik heb opgemaakt o.a. 2 dozen Decapeptyl (7 injectiespuiten per doos), nu de derde dos. 1 dos Gonal (1 voorgevulde pen met 7 naalden) en 2 dostjes olium zuur (3 pillenstrip per doos), nu de derde doos.

Morgen ga Ik samen met myn lieve schoonmoeder weer naar zknhuis.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like