Follow:

Ik was daar voor 1ste keer @pressEvent


Van uit my stad waar ik woon, vertrok ik met de trein richting Amsterdam Central. Ik was voor 1ste keer @Press Event en deze press event is van Demak up. Dit was voor 1ste weer dat ik met de trein ging. Het was veilig aangekomen in Amsterdam Central. Myn lieve man bracht mij naar station samen met ons lieve Djess


Djess zwaaide en hij huilde niet.

Als onderweg neem ik liever fruit zoals druiven, mandarijn, appel enzo. en fles water

De trein was van mij want nog niemand hi..hi..(flauw grapje van mij 😀 )vanaf Rotterdam kwamen meer passagiers er bij.

Terug maakte ik oto van my fav. ketting …robot ketting

De lakje op foto is Asos paint Blake

Van lieve Deb heb ik Benefit Facial Cream om uit te proberen. Ik ben erg benieuwd naar. Lief van Deb..dank je wel! En ook heel erg bedankt dat je op mij te wachten voor de perron. Super duper lief.

Ook een paar andere beautyblogers die al te wachten. Thanks meiden!

Het was gezellig en leuk om alle mooi jonge beautybloggers in echt te zien. Hoewel heb ik niet zo veel met hun geklets of foto`s gemaakt samen met ze. Volgende keer beter en hoop dat ze ook leuk om met mij in echt te zien. Ik ben wel best shy if you do dont know who I am. Maar ander kant gelukkig niet veel op foto`s want ben ik niet fotogeniek op foto`s :bleh: en bovendien heb ik zelf aan hun gevraagd. Het was leuk ervaring voor mij. Bedankt allemaal en Demak up voor uitnodiging.

Djess rende en riep mij mama…mama…toen Djess mij zacht..Djess gaf mij knuffel en kusje :muah:

Prettig avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like