Follow:

Ik wil dit…dat..deze..enzo..!

Als myn lieve man en Ik samen in centrum samen rondsneuffelen, zeg Ik altijd “Hei..dat is mooi..Ik wil..? dit ook leuk..Ik wil..?” Verder zeg Ik weer “Ik wil 50% en 70% korting off? :D”
Als Ik andere mensen met veel tassen bij hun handen zag, zeg Ik “Ik wil naar huis ook net als dat :D” Als Ik leuke dingen/spullen zie, zeg Ik altijd “Ik wil..?! Oh..Ik wil..?”
En dan vraag myn lieve man “Kan je niet ander zeggen? Ik hoor de hele tijd Ik wil..dit..Ik wil dat!” Ja..zeg Ik “I want this…I want that.. Aku mau yang ini..yang itu.. Aku ingin ini..itu 😉 (in Indonesische taal) :hihi:”

Niet alleen aan het rondsnuffelen maar ook als Ik op tijdschrifften, tv op straat leuke dingen zien, zeg Ik altijd “Kijk mooi..Ik wil…?” Verder wil Ik veel leuke dingen zeggen. Ik wil myn familie naar Nederlands te laten komen. Ik wil elke maand geld naar hun sturen, Ik wil kleding kamer hebben, Ik wil op vakantie, Ik wil reizen, Ik wil shopping, Ik wil zelf auto kunnen rijden, Ik Ik wil elke dag pakket ontvangen, Ik wil leuke baan met leuke salaris hebben, Ik wil makkelijk leuke baan kunnen vinden, Ik wil baby kamer hebben (nog geen baby kamer) en dat is niet genoeg.. want…Ik wil..dit…Ik wil..dat en Ik wil deze…enzo…enzo en gaat zo maar door…Ja…Ik wil graag zoveel leuke dingen.

Kortom, Ik wil graag zoveel leuke dingen/spullen hebben, Ik kan zo hebberig zijn want Ik ben gewoon mens die zo veel leuke dingen graag wil hebben. Dat mag toch Ik die worden zeggen (Ik wil..?)?

En vergeet niet natuurlijk “Ik wil bij myn lieve man lang mogen blijven, voor altijd :kiss: gezond en gelukkig samen”

Willen jullie ook leuke dingen of spullen die graag hebben?

Ik wens jullie een hele fijne donderdag!!

Share
Previous Post Next Post

You may also like