Follow:

IKEA shoplog

IKEA
Dat bureau lijkt mij ideaal voor de raam in Djess`s slaapkamer
Een paar weken terug zijn wij naar IKEA geweest. Daar hebben wij naar meubels o.a. de kledingkast voor in Djess`s kamer in echt gekeken. Maar onze auto is klein dus kon helaas nog niet de kast gelijk kopen. Ik heb wel aantal spullen gekocht. Ik laat vandaag aan jullie showen.

IKEA
Wij hebben krukje van plastic maar te laag voor mij als ik boven de kast wilt laten staan of pakken. Deze krukje is genoeg hoog en hij kan ook als stoel gebruiken en kan ook gepimpt worden. Bedoel gedeelde met andere kleur verven als je wilt natuurlijk. Voorlopig is hij zoals het nu. Misschien later ga ik hem ook andere kleur geven 😉

IKEA
Deze groot plank wilde ik al een tijdje maar elke keer als bij IKEA kocht ik hem niet (twijfelaar). Maar nu heb ik hem en ik ben heel erg blij mee. Wat een fijn snijplank en heerlijk groot ook.

IKEA
De bedoeling eerst kledingkast kopen maar terug naar huis vloerkleed gekocht voor in Djess`s slaapkamer. Want zonder vloerkleed ziet er koud uit de kamer en als met karpet, lijkt mij niet zo prettig als knoeien, stoffig en zo (snap wat ik bedoel).

Niet zo boeien aankopen maar shoplog artikel vind ik altijd leuk om naar te kijken

[note]Mijn ventje Djess is ziek en rode pukkeljes op zijn wangen en armjes. En nu mijn man ook voelt zicht niet lekker. Dus beide liggen nog in bed)[/note]

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like