Follow:

In a yellow flowers field

Hoi..hoi…vandaag kan ik niet wachten om mij foto`s aan jullie te showen die ik vanmiddag heb gemaakt en Arjo heeft ook enkele gemaakt als ik op foto`s wilde 😉 dus big thanks to mijn lieve man. Op vorige blogpost vertelde (Artikel) ik dat wij vanmiddag even gefietst. Het was best lang tocht hoor 😉 maar ik word gewend met fietsen en Djess hoefde niet achter mij zitten..yay…!

Even pauze in wantijspark en wat enkele foto`s gemaakt. Na appel, snack wokkels, een pakje chocomelk en wat drinken gingen wij verder fietsten. Ik wilde graag naar Biesbosch om daar ook wat foto`s te maken maar toch te ver en de avond etenstijd komt bijna dus bij de dijk zijn er heel veel leuke gele bloemetjes (boter bloemetjes – als het goed is). Ik vind het zo leuk om tussen die bloemetjes foto`s te maken en ik wil graag veel foto`s maken. En bovendien wil ik mijn Sigma 70-300 APO graag gebruiken. Laaaaang ligt hij gewoon in de kast…zonde toch! dure lens niet gebruik. Gelukkig is mijn lieve man geduld om mij te wachten. En eerlijk wil ik niet naar huis…ik wil gewoon door foto`s maken maar helaas moest het wel want wij moesten eten, douchen etc. Genoeg bla..bla… hier zijn de foto`s

Yellow flowersYellow flowersYellow flowersYellow flowers
Oja..Djess wilde graag omhoog gooien…pappaaaaa ..atas…atas zei Djess (bedoel..gooi mij omhoog). Hij lachte wel maar hij vond het eng maar toch graag en elke keer weer ..atas…atas…pappa…ook tegen mij. Maar Djess is niet zo licht meer zoals vorige jaar. Het wordt zwaar voor ons…dat is niet goed voor onze rug Djess! maar wij doen het toch voor hem. Helaas was de lucht niet blauw. Ik vind de foto`s te licht.
AtasAtasAtas
En nu mamma aan de beurt en pappa werd nu als papparazie. Ja…mamarazie wilde af en toe ook gefotografeerd
Yellow flowersYellow flowers
Helaas ….het moest naar huis, niet leuk voor mamarazie. Mamarazie wilt niet stoppen om foto`s te maken
Yellow flowers

Bedankt voor kijken en prettig avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like