Follow:

Jay Organic Fragrance Eau de Parfum voor haar

 photo 2016Jay1aaaa_zpsxwuzgcrw.jpg
Jay Oraganic Fragrance is nieuw parfume voor mij. Ik heb nog nooit organic parfum geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar, jullie ook? Hieronder lees je meer

 photo 2016Jay1a_zpstv52edqo.jpg
De flacon is een vierkant transparant glas, simpel met ook simpele doosje die je makkelijk eruit/erin kan doen.

 photo 2016Jay1aaaaa_zpsww3zeb8y.jpg
De ingrediënten

 photo 2016Jay1aa_zpsgo3zn9ck.jpg
De Jay Organic Fragrance bevat de biologische alcohol die afkomstig uit granen en ook de bloemelange van biologische kweek.

 photo 2016Jay1aaa_zpsm38ssp7t.jpg
Op mijn huid ruik ik hem lekker fris met een vleugje citrus tegelijk maar na een paar minuten wordt de zoete geurtje veranderde naar iets zwaardere noten. Ik vind het heerlijk geurtje maar dan voor in de lente seizoen. Ik zou deze parfum voor dagelijks overdag spuiten. Voor de prijs vind ik wel best prijzig als je hier en daar hem weer spuiten want de geur ruikt jammer na een paar uurtjes niet meer aanwezig. Het voordeel van deze parfum is dat het niet vlekt op kleding en geen irritatie geeft aan de huid. De parfum op webshop FreshwaeterValley te bestellen.

Tip : gebruik deze code ‘dhini’ krijg je 15% korting op alle FreshWaterValley producten

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like