Follow:

Katy Perry – Oh So Sheer

 photo 2014KatyPerry1a_zps02a62d2b.jpg
Verwelkom de lente met Katy Perry’s nieuwste geur Killer Queen Oh So Sheer!

 photo 2014KatyPerry1ab_zpsbea8ce09.jpg
De parfume zit in een prachtige verpakking. Het patroon in reliëf doet denken aan een troon afgezet met luxueus hermelijnenbont. Bovendien geven de speelse gouden kronen de verpakking een vrolijk tintje, terwijl het unieke wapen van Katy Perry en het sierlijke logo voor een chique touch zorgen. Ditmaal heeft de verpakking een lavendel kleur die uitstekend aansluit op de kleur van de flacon.
 photo 2014KatyPerry1aaa_zps5db5938e.jpg
Killer Queen Oh So Sheer is net als de originele Killer Queen gecreëerd door Laurent Le Guernec van IFF. De flacon is hetzelfde als het vorige parfum, behalve dan dat die een rode kleur had en Oh So Sheer een lavendel kleurtje bevat. De vorm van het parfum vind ik nog altijd prachtig, heel chic en origineel.
 photo 2014KatyPerry1aa_zps181e03f4.jpg
De flacon is prachtig in de vorm van een edelsteen die geïnspireerd is op de scepter van een koningin. De prachtige gouden kroon met een uniek ontworpen wapen maakt de vorstelijke look van de flacon helemaal compleet. Een prachtige kostbare edelsteen die thuishoort tussen de kroonjuwelen!

Top Notes : Purple Plum, Mulberry, Blackberry and Elderberries
Middle Notes : Red Velvet Flower, Rainbow Plumeria, Purple Freesia and Purple Lilac
Bottom Notes : Cashmeran, Natural Patchouli Heart and Liquid Praline

 photo 2014KatyPerry1aaaa_zps09e635f9.jpg
Killer Queen Oh So Sheer is een heerlijke warmte bloemengeur met touch of fruity, fris en een beetje kruidig op de huid achterblijft. De geur is niet te heftig en het perfect past bij het voorjaar. De geur is prima geschikt voor overdag en avond. De geur blijft redelijk goed hangen.

De nieuwste geur van Katy Perry – Killer Queen Oh So Sheer (Limited Edition)

Consumenten adviesprijs:
Eau de Parfum 30 ml – €27 (vanaf 1 mei)
Eau de Parfum 100 ml – €52 (vanaf 1 augustus)


Katy Perry – Killer Queen Oh So Sheer is verkrijgbaar bij de drogist.

Share
Previous Post Next Post

You may also like