Follow:

Kneipp Body crème Silky Secret

Kneipp body creme
Met een heerlijk zachte huid het najaar en de winter door? Kneipp heeft nieuwe body crèmes “patchoulivariant met sheabutter hydrateert en ontspant en de Silky Secret Body crème”. Ik heb mijn lichaam met deze heerlijk romige Silky Secret Body crème gebruik. Heerlijk! Lees je mee waarom ben ik zo heerlijk vind van deze product.

Kneipp Body crème Silky Secret €9,99 (200 ml)

Kneipp body creme
Kneipp Silky Secret Body crème zit in een pot met inhoud 200ml. De deksel heeft een lief kleurtje. Wanneer je de deksel open, er ligt nog bescherm folie. Dat vind ik hygiëne. De crèmes is romig, zacht en licht van structuur en heerlijk smeerbaar. Mijn huid lekker zacht aanvoelen en het ruikt naar heerlijk subtiele zacht luxe geur. Je hoeft niet zorgen te maken dat de geur zou botsen met de parfum die je gaat spuiten want de geur is hierna niet te veel aanwezig op de huid. Van mij mag wel sterk geur hebben, af en toe zonder parfum geen probleem, toch! vind ik persoonlijk dan. De crèmes trekt goed in zonder plakkerig gevoel. Je wordt hier blij van en wat een feestje om over je lichaam aan te brengen. Perfect voor de komende koude maanden.

Kneipp body creme
Zoals je leest, ben ik zeer tevreden met de nieuwe Body crème van Kneipp. Silky Secret Body crème werkt intensief voedend en verzachtend voor de huid. Dit product kan ook goed plaatselijk op droge plekjes worden gebruikt. De geur ruikt zo heerlijk. Misschien is het leuk idee voor Kneipp om body mist of parfum te maken. Want de producten van Kneipp hebben heerlijk luxe geuren. Love it. Kneipp body crèmes bevat bevat geen paraffine, siliconen, minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Niet getest op dieren. Succesvol dermatologisch getest. De nieuwe Kneipp body crèmes zijn leuk voor je zelf of als cadeautje te geven. Gun jezelf een luxe moment met deze Kneipp body crèmes. Te koop bij drogisterijen en online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like