Follow:

Kneipp – Voetverzorging

 photo 2017KneippVoet1a_zpsigtbaj9b.jpg
Laat het weer maar lekker warm worden zodat wij niet alleen rokje en jurkje aan maar ook lekker de voetjes zonder sokjes aan. Maar om je voeten mooi er uit zien, dan ga je lekker je voeten lekker verwennen. Kneipp introduceert dit voorjaar haar vernieuwde range voetverzorging die zachter en e+ectiever is dan ooit. Vandaag blog ik hierover.


Ik denk dat iedereen graag mooie zachte voeten wil hebben. Wist je dat 8 op de 10 vrouwen last hebben van voetproblemen? De meest voorkomende problemen zijn droge voeten en eelthuid. Don`t worry Kneipp helpt je met deze voetverzorgin. Ik ontvang twee voetverzorging Voetbadbruistablet en Kneipp Eeltcrème.

 photo 2017KneippVoet1ab_zpslddyioou.jpg
Kneipp Voetbadbruistablet zit in een frisse plastic verpakking met daarin een tablet. Deze tablet verzorgt vermoeide voeten, verfrist en lekke ontspant.

Productvoordelen Kneipp Voetverzorging
– Natuurlijk verzorgende werkstoffen
– Geschikt voor diabetici
– Voedt en verzacht de voeten door de natuurlijke oliën
– In samenwerking met pedicures ontwikkeld
– Geen conserveringsmiddelen
– Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
– Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
– Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren

Ook geschikt voor diabetici
Kneipp Voetverzorging is ook geschikt voor diabetici. Dat is belangrijk want maar liefst één op de 14 personen heeft diabetes*. Deze mensen moeten extra voorzichtig met hun voeten omspringen want wondjes aan de voeten helen slecht bij diabetici. Bij het ontwikkelen van de nieuwe Kneipp voetverzorgingsproducten is er een gebruikerstest van 3 maanden gedaan onder diabetici met een positief resultaat.
Alle Kneipp voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor het preventief verzorgen van de voeten van diabetici**. Op de Kneipp voetbadproducten staan extra tips vermeld voor diabetici om ervoor te zorgen dat de voeten niet te week worden.
*Bron: website Diabetesfonds **Niet gebruiken bij open wondjes ivm etherische oliën in product

Calendula
Calendula staat in bijna alle oude culturen bekend als medicinale plant. Het extract van calendula is zeer geschikt voor het herstel en de verzorging van gevoelige en overbelaste voeten. Daarom is dit extract één van de hoofdingrediënten in de nieuwe formulering van de Kneipp voetverzorgingsproducten.

Ethterische sinaasappelolie
Etherische sinaasappelolie zorgt voor de frisse geur van de nieuwe voetverzorgingsproducten. Deze olie heeft daarnaast een vitaliserende werking.

Saffloerolie
De Kneipp 5-in-1 voetcrème bevat intensief verzorgende saffloerolie. Deze olie maakt de huid van de voeten soepel en verbetert de huidstructuur.

Avocado-olie
De avocado-olie in de 5-in-1voetcrème hydrateert intensief en ondersteunt de regeneratie van de huid.

 photo 2017KneippVoet1abb_zpsqerz2r6p.jpg
Wanneer ik de verpakking open, komt er een heerlijke geurtje uit. Alleen verwacht ik niet dat de tablet roze geurtje geeft maar het maakt mij niet uit. Ik wil elke keer naar de geur blijven ruiken, zo lekker. Voor mijn voeten heb ik maar half bruistablet nodig. Ik kan dus twee keren gebruiken. Het fijn is dat deze bruistablet geeft mijn voeten heerlijk ontspannen, verfrist en heerlijk zacht aanvoelen. Heerlijk!

 photo 2017KneippVoet1ac_zpsycqhzz04.jpg
Kneipp Eeltcrème
Een frisse verpakking doosje. De crème vermindert eelt effectief en langdurig.

 photo 2017KneippVoet1acc_zpsidgctduz.jpg
Eeltcrème zit in een tube met klikdopje. Wanneer ik dopje openklik, komt er dezelfde geur uit. Na heerlijk verwend met bruistablet, smeer ik mijn voeten met deze eeltcrème. Gelukkig heb ik geen last van van eelt maar in de zomer heb ik wel een beetje last van. Met deze eeltcrème ga ik zeker mijn voeten verwennen. Want mijn voeten worden erg blij van deze beide Kneipp voetverzorging.

Aantal Tips van Kneipp :

Tip 1 Mini-voetenspa
Neem wat vaker een voetenbad. Je eigen mini-voetenspa in huis. Alles wat je nodig hebt is een kom met warm water en de Kneipp Voetbadkristallen of een Voetbadbruistablet. Een warm voetenbad werkt verwarmend en ontspannend. Het verfrist je voeten, geeft je lichaam een oppepper en het is een ideaal middel tegen slaapproblemen en stress.
Tip 2 Overnight Voetbutter
Zien je hielen eruit als droge woestijngrond? Smeer je voeten dan voor het slapen gaan dik in met de nieuwe Kneipp Voetbutter en trek daarna meteen katoenen sokken aan over de crème. De volgende ochtend zijn je voeten weer mooi glad en zacht.
Tip 3 Anti-eelt
De nieuwe Kneipp Eeltcrème vermindert eelt effectief en langdurig. Elke dag even insmeren en je voeten worden weer zacht en soepel. De crème bevat 25% ureum, een huideigen stof die de huid verzacht.

De nieuwe Kneipp voetverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops:

Kneipp Voetbadbruistablet (1) € 1,89 (80 gr)
Kneipp Voetbadkristallen (pot) (500 gr)
Kneipp 5-in-1 voetcrème € 8,49 (75 ml)
Kneipp Voetbutter € 8,99 (100 ml)
Kneipp Eeltcrème € 8,49 (50 ml)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like