Follow:

Kruidvat Colors to Cover – camoufleer tijdelijk je (grijze) uitgroei!

 photo 2017KruidvatColorspray1a_zps8i9dpv2u.jpg
Dag na dag zie ik mijn grijze haren weer verschijnen na een paar weken terug geverfd. Soms heb geen tijd om volledige mijn haar grijze haren te verbergen. Kruidvat lanceert Colors to Cover, de oplossing om je (grijze) uitgroei tijdelijk te camoufleren. Klinkt ideaal voor mijn grijze haren. Lees je me wat ik ervan vind.

 photo 2017KruidvatColorspray1aa_zps9bvjc4xi.jpg
 photo 2017KruidvatColorspray1aaa_zps0uxvgvnd.jpg
De verpakking Kruidvat Colors to Cover is simpel met spray systeem. Het staat duidelijk op de label van dit product. Het spray makkelijk en verberg mijn grijze haren goed. Ik heb deze haarkleuren Colors to Cover in midden bruin kleur gekozen omdat ik erg benieuwd naar. Normaal kies ik de zwarte kleur. Voor veranderingen heb ik midden bruin gekozen. Het resultaat bedekt dit product mijn grijze haren goed. Het droogt snel, alleen jammer dat het tijdelijk is. Graag zou ik dit product voor permanent willen hebben. Lekker makkelijk en snel.

 photo 2017KruidvatColorspray1aaaa_zpsjyuzevz4.jpg
Een ideale product voor een last minute om je uitgroei grijze haren snel te verbergen. Dit product is uitwasbaar en niet schadelijk voor het haar. Na gebruik is mijn haren eerst stug aanvoelen maar daarna kun je je haar in het gewenste model stylen. De Kruidvat Uitgoeisprays Colors to Cover zijn verkrijgbaar voor €3,99 in drie verschillende kleurnuances bij alle Kruidvat-filiallen en webshop Kruidvat

Heb je ervaring met dit product?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Sarah

  Lijkt me een handig product voor beginnend grijs dat komt piepen 🙂

  26 June 2017 at 18:17
 • Reply Evelyne

  Hier en daar begint er al een grijze haar te piepen. Ik kleur het nog niet en wil hiermee zo lang mogelijk wachten. Maar eens het grijs de overhand neemt zal ik dit product toch wel aanschaffen

  24 June 2017 at 15:00
 • Reply Romee

  Wat handig! Ik heb nog geen grijze haren maar kan me voorstellen dat dit een ideale last minute oplossing is.
  Romee´s last blog post ..ON THE HUNT FOR VINTAGE CLOTHING

  23 June 2017 at 14:22
 • Reply Beau Bewust

  Ik heb nog geen last van grijze haren maar het lijkt me wel een handig product!

  23 June 2017 at 10:34
 • Reply Deb

  Klinkt goed en is een stuk goedkoper dan Magic Retouch van L’Oréal die me erg goed beviel en ik laatst heb opgemaakt. Ik denk dat ik deze maar eens in huis ga halen!
  Deb´s last blog post ..Rendez-vous met Monsieur Big

  22 June 2017 at 20:00
 • Reply Foodie Marjan

  Dat is handig, ik heb nu zelf een hele fijne mousse hiervoor. Maar misschien best handig dit potje op voorraad te hebben voor nood!
  Foodie Marjan´s last blog post ..Zoete aardappel tosti

  22 June 2017 at 18:03
 • Reply Peggy

  Grappig product! Maar als het gaat regenen loopt het dan niet uit? Ben benieuwd!

  22 June 2017 at 16:31
 • Reply Nienke

  Wauw top zeg! Klinkt als een echte lifesaver.
  Nienke´s last blog post ..Beautybox unboxing juni 2017.

  22 June 2017 at 13:20
 • Reply Mylou

  Wat een handig product om zo de tijd tussen de verfbeurten wat te kunnen verlengen, ideaal 🙂
  Mylou´s last blog post ..eBay finds #1

  22 June 2017 at 11:59
 • Reply Maryke Mondria * LoveBirds

  Ik heb gelukkig geen grijze haren 🙂 Maar gebruik wel bruine droogshampoo van Kruidvat. Die normale maakt mijn bruin haar zo wit, alsof ik roos heb. Maar een mooie uitvinding en dat van de Kruidvat 🙂 leuk en goedkoop

  22 June 2017 at 11:35
 • Reply n

  Nee, maar het lijkt me erg handig! Fijn dat je het reviewt! En ook top dat de Kruidvat dit uitbrengt zeg!
  n´s last blog post ..Reisverzekering: ja of nee?

  22 June 2017 at 11:33
 • Reply Girls-things

  Wat handig en fijn dat deze zo goed werkt!
  Girls-things´s last blog post ..Choker: Ik heb er ook één! Van Lana’s Sieraden

  22 June 2017 at 10:36
 • Reply Willem Meester

  Ik heb geen ervaring met dit product. Wie weet is het wel wat voor mijn vrouw. Tnx

  22 June 2017 at 10:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge