Follow:

Leesvoer : ElleUK en Zoom.nl


Er is fout schedul datum dat deze moet vandaag online maar gisteren was fftje online 😀
Heerlijk zitten te bladeren met de tijdschriften, daar hou ik van. Het maakt niet uit waar… tijdens wachten, in de trein, in de bus, slecht weertje of in het zonnetje liggen met lekker drankje en muziekje erbij. Ik koop nooit tijdschriften, wel bladeren bij myn schoonouders en ik vind het echt leuk. Voor mij het maakt mij niet uit welke tijdschriften als maar leuk dingen kan zien zoals Fashion, beauty, vakantiehuizen, accessoires etc. Ik ben heel erg blij toen van Magvilla 2 tijdschriften ontvangen. De tijdschriften Elle UK en Zoom.nl heb ik al eerder gezien in de boekwinkel maar die van Elle UK heb ik nog nooit rustig in kunnen kijken.
De nieuwe editie van Augustus van Elle UK. Hier las ik in nieuw trends van Boy Shoes en New Bags. Het is altijd leuk om naar nieuw trends te bekijken. Verder las ik een artikel over “We can not live without…” daar las ik mooi beauty producten waar sommige mensen niet zonder kunnen. Na het lezen werd ik nieuwsgierig naar die producten 😀 Ook leuk artikel is over Beauty Hotlist verder staan er ook leuke dingen over mode. Is dit tijdschrift voor je… Bestel het tijdschrift Vogue UK nu online bij MagVilla.nl

De tweede tijdschrift is Zoom.nl editie juli. Dit is nu echt tijdschrift voor mij want ik ben erg nieuwsgierig over cameras, objectlenzen en alle info over fotograferen. In deze editie las ik artikels onder andere werken met statief, foodfotografie, stadsafarie en plonsfotografie. De laatste die ik noem, wil ik zo graag eens proberen. Er zijn ook tips en tips van de lezers. Dat is toch handig die tips. Hou je van fotograferen…… Bestel het tijdschrift Zoom.NL nu online bij MagVilla.nl

Share
Previous Post Next Post

You may also like