Follow:

Lente/zomer 2017 musthave sneakers en sandaal

 photo 2017Mooischoenen1aaa_zpsx1xzzotw.jpg
Lente komt het al en zomer komt er aan. Op webshop mooieschoenen zag ik er Blogwedstrijd lente/zomer 2017 met totale prijzenpot: €450! Normaal deed ik niet mee want tja nooit gewonnen maar dit keer ga ik eens proberen. Je weet maar nooit! Na heb ik op webshop mooieschoenen rondgesnuffeld, heb ik aantal schoenen en sandaal voor Lente en zomer geselecteerd. Ik laat vandaag aan jullie, kijk snel mee

 photo 2017Mooischoenen1a_zpstdci3jlr.jpg
Sneaker is musthave voor lente, vind ik. Je kunt makkelijk combineren met jeans of jurkje/rokje. Hierboven heb ik twee sneakers uitgekozen (de bovenste) en ook voor mijn zoon (De onderste) . Converse met lage design staat al een tijdje in mij wishlist en het lijkt mij ook leuk voor mijn zoon. De tweede snakers van het merk New Balance. Ze zijn stoer en leuk met die roze en blauwe kleur in de donkere kleur.

 photo 2017Mooischoenen1aa_zps2ilhmubv.jpg
Voor zomer heb ik twee artikelen voor mij en voor mij zoon uitgekozen. Sandaal is musthave item voor in de zomer. Lekker blote voeten zonder sokjes aan maar wel sandaal aan. Ik heb twee leuke sandalen voor mij en voor mijn zoon uitgekozen. Ik heb er zin in om nieuw schoenen te hebben dus vanaf nu ga ik samen met Djess hard duimen dat wij eerste prijs win 😀

Doen jullie ook mee met blogwedstrijd mooishoenen? Meer info vind je hier

afbeelding brons : mooieschoenen.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like