Follow:

Ligt nog sneeuw!

Vandaag hebben wij even buiten gewandeld en gelijk even wat boodschappen doen. Het scheen de zon dus goed voor ons. Gelukkig was Djess ook lief hoewel niet zo goed lekker voelt. Het is wel nog koud maar als onder de zon staan, is het wel heerlijk.

Thuis heb ik even snel van mij zelf op foto`s gemaakt want ik wil met sneeuw op foto`s 😀 Helaas is de sneeuw niet zo fresh meer, jammer. Al een paar dagen in de achter tuin liggen maar goed..ik kan nog wel met sneeuw of foto`s gespeld/gemaakt. En ik moet eens zeggen. Ik wil meer met sneeuw op foto`s gezet. Helaas is Djess nog steeds ziek dus het kan buiten lang voor foto`s 🙁

En hoe was bij je?

snowsnowsnow
Jas : Pepe Jeans | Jeans : Bershka | Muts : esprit | Leer handschoenen : Esprit | Coll sjaal : Hema

Share
Previous Post Next Post

You may also like