Follow:

L’ORÉAL Color Riche nagellak 550

 photo 2016LorealNail550a_zpssfmfldpi.jpg
Olie in de beauty producten kennen wij al zoals in gezichtsverzorging, in lichaamsverzorging, in haarproducten. En nu introduceert L’Oréal Paris hun eerste nagellak waarin oliën verwerkt is. Ook komt de geur direct vrij uit zodra je de flacon opent want deze nagellak is geparfumeerd met een heerlijke, delicate geur van rozen. Ik ben heel erg benieuwd naar. Vandaag swatch ik de kleur van deze nagellak.

 photo 2016LorealNail550aa_zpsjxhawysb.jpg
Wat ik met alle eerste opval, is de verpakking. Wat een luxe kristalachtige flacon is deze nagellak. De glazen flesjes hebben een chic mozaïek design, geïnspireerd op kostbaar kristal. Op de top van dopje staat de nummer en de naam van deze nagellak “550 – Rouge Sauvage”. De kleur is een prachtig rood

 photo 2016LorealNail550aaa_zpsegvothlo.jpg
Het luxe design flesje, zelfs het kwaststeeltje is elegant. De kwastje heeft één ronde vorm en wijder maar het is een flexibele kwastje en fijn in gebruik.

 photo 2016LorealNail550aaaa_zpsozg7u5yr.jpg
De nagellak brengt makkelijk aan en droogt best snel. één laagje dekt de nagellak al goed. Met twee laagjes geven één egale dekking. De oliën in Color Riche Nagellak zorgen voor perfect glanzende nagels. De geur is goed aanwezig, alleen ruikt ik deze nagellak niet echt naar delicate roze zoals L’Oréal zei, wel aangename geurtje. Ik ruik de geur nog na een paar uurtjes.

L’Oréal Color Riche nagellak zijn er in 12 tinten beschikbaar, is vanaf maart verkrijgbaar voor €8,99 per stuk. Te koop bij drogisterijen bij jou in de buurt.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like