Follow:

Love Arganolie gezichtsreiniger

 photo 2016LoveArganOlie1a_zpsmditar5z.jpg
Arganolie ken je waarschijnlijk al en misschien ook ooit gebruiken. Arganolie is bekend als een wondermiddel voor je huid, haar en nagels en gemaakt 100% puur en biologisch. Van Love Arganolie heb ik heel erg leuke pakketje ontvangen met daarin de gezichtsreinigers met arganolie en twee accessoires er bij. En ik heb ze uitgetest. Meer over vind je hieronder dus lees snel mee.

 photo 2016LoveArganOlie1aa_zpswm6kjsau.jpg
Zo blij dat ik naast zeep gezichtsreinigers, ook beauty tools in zat in het pakketje. Een zeepbakje ovaal, gezichtsborstel en twee gezichtsreinigers die in de wit organza zitten. Er hangt informatie op het papier. Handig want de gezichtsreinigers zien er beide dezelfde uit. Maar dat is niet zo. Ik heb een gezichtsreiniger voor oudere huid en een voor vette/ontstoken huid.

 photo 2016LoveArganOlie1abb_zpsgwy7sf2v.jpg
Gezichtsreiniger voor oudere huid en vette / ontstoken huid

Love Arganolie is een webshop met de producten van pure, biologische arganolie voor gezichtscrème, bodylotion, shampoo en zepen. verzorgingsproducten allemaal op basis van arganolie. Ook vind je veel genoeg assortiment bad accessoires zoals sponsen, borstels, geurkaarsen en de populaire hamamdoeken.

 photo 2016LoveArganOlie1ac_zpsjbxqazws.jpg
 photo 2016LoveArganOlie1acc_zpsk3yuc3e2.jpg
Zeepbakje ovaal € 4,95
Deze zeepbakje ziet er eenvoudig maar het ziet er luxe uit. Ik ben superblij mee dat deze mooi houten zeepbakje van hoge kwaliteit want ik kan hem direct gebruiken voor gezichtsreiniger zodat de zeep geen heen en weer overal glibbert op wastafel. En door die groot lang holletjes wordt de zeep snel droog.

 photo 2016LoveArganOlie1addd_zpsevhobxnt.jpg photo 2016LoveArganOlie1add_zpsbjwsbyvm.jpg
Gezichtsborstel € 5,95
De gezichtsborstel heeft een houten handvat met kort draad zodat je hem kan hangen. Deze gezichtsborstel helpt om je make-up te verwijderen en voor een diepe reiniging van de poriën. Breng een paar druppels reinigingsmelk of facewash op de borstel en laat een paar minuten ronddraaiende bewegingen over de huid. Mijn huid wordt lekker schoon en door de heerlijk zachte haren, hoef ik niet zo hard te drukken. Deze gezichtsborstel is geschikt voor alle huidtype.

 photo 2016LoveArganOlie1a_zpsmditar5z.jpg
Hoe ga ik de zepen gezichtsreinigers gebruik? Ik maak eerst mijn handen nat (maar kan ook de zeep eerst nat maken) daarna wrijf ik de zeep tot er een mild schuim ontstaat. Daarna breng je over gezicht, goed rond zacht masseren met je handen of gebruik je de zachte gezichtsborstel. Je laat de borstel een paar minuten ronddraaiende bewegingen over de huid. Vervolgens spoel af met lauw warm water.

 photo 2016LoveArganOlie1c_zps31wmkwab.jpg
 photo 2016LoveArganOlie1cc_zpsnnw2lmqp.jpg
Gezichtsreiniger vette / ontstoken huid€ 5,95
Deze gezichtsreiniger heeft prettige geurtje. De zeep bevat goudsbloem, Kamille en Honing stimuleren het herstel van huidcellen. De combinatie van basisoliën verzorgt en voedt de huid. De mix van etherische oliën zorgt voor ontsmetting en is talg regulerend. Deze zeep is ook in te zetten bij eczeem en werkt soms bij psoriasis.

 photo 2016LoveArganOlie1b_zpsbtzhv9qr.jpg
 photo 2016LoveArganOlie1bb_zpsg4hyqahz.jpg
Gezichtsreiniger oudere huid
Ja… ik ben niet onder 40 meer en dus graag wil ik deze gezichtsreiniger uitproberen. Ook heeft deze zeep prettige geurtje. Naast pure arganolie bevat de zeep patchouli, wierook en weranium die tegen huidveroudering werken. Rozenhout en PalmaRosa werken tegen couperose en de Honing en Venkel zijn celopbouwend en houden de huid strak.

 photo 2016LoveArganOlie1aaa_zpsfinwqakz.jpg
Ik ben tevreden met de producten daar boven. Met handen of met de zachte gezichtsborstel kan je de zeep gebruiken maar En ik raad jullie aan om de zachte gezichtsborstel te gebruikt voor lekker grondig schoon. Je wordt heel blij van want jou huid wordt heerlijk schone, zacht en soepel aanvoelen. De gezichtsreiniger kost €5,95 per stuk en je kunt lang meegaan met zo`n groot stuk zeep. Ik snij ze in een kleine stukje want tja je kunt hem niet in een keer opmaken. Nu word ik nieuwsgierig naar andere lovearganolie producten. Ik raad je zeker deze producten aan. Check dus snel lovearganolie webshop voor meer natuurlijk en biologisch verzorgingsproducten.

Ken je de producten van ilovearganolie al ?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like