Follow:

Makan buka puasa dan Sahur 23.07.12

Goede avond, De derde dag ramadan vandaag voor mij. Ik ben blij dat het goed gegaan is. Gisteren heb ik gefietst naar wijkcentrum hier in de buurt. Het was lekker weer dus even lekker fietsen en Djess zat achter. Djess vond het ook leuk omdat straks kreeg mimi…een pakje melk. Na bij AH boodschappen gedaan dan snel naar huis want Djess moest middagdutje.

Ik ben blij dat ik AH boekje heb want er zitten lekker en snel recepten. En ook boekje van Plus daar zitten ook lekkere recepten. Zo gisteren kookte ik recept van Plus boekje.

Kook je eens van supermarkten boekje?

Rujak…love it…vooral met pittige saus. Deze heb ik eenvoudig saus, maar toch lekker en de mango is lekker knapperig want hij is nog niet rijp maar ik hou van. De pastasalade is ook lekker…nom..nom…En als laatste is heerlijk sorbet…lekker verse aardbeien en sinaasappel. De laatste twee zijn recepten van Plus boekje.

Just meloen is ook lekker. Als hoofdgerecht heb ik zin in wrap. Ik heb twee warps opgegeten met kip beleg en paprika. Als toetje lekker yoghurt met gekarameliseerde appels – recept van missslipgloss

Prettig avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like