Follow:

Makan buka puasa dan saur 21.07.12

Dear bloggie, Weer doe ik ramadan dit jaar mee zonder mijn familie. Toch moet ik weer aanwennen met situatie hier in Nederland. In mijn land hoor ik vaak uit mosque of via TV dat eten tijd komt en dan ochtend tijd ook. Ik hoorde iemand roepen om wij wakker te maken of lawaai maken…SAUR…..SAUUUUUUUUUUR…SAUUUUUUUUUUUR!

Dit jaar probeer ik wat lekkers te koken. En meestal wil ik beginnen met verse eten. Fruit of salade. De meeste mensen begin met zoete hapjes eten maar ik eet liever verse of iets zure hapjes. Dan na shalat maghrib hoofdgerecht eten.

Eerte dag deed ik niet mee want ben net klaar met ongesteld. Gisteren dus was eerste dag voor mij. Ik begin met lekker pittige mango komkommer salade. De recept is uit AH boekje. Heerlijk..ik denk aan Rujak cuka die mijn moeder altijd maakte en ze verkocht dat. Eerlijk wil ik dat altijd alles op eten 😀 De foto`s zijn helaas niet zo mooi want de camera Canon powershot A220 lastig om scherp te instaleren 🙁 Irritant camera!

Share
Previous Post Next Post

You may also like