Follow:

Mammarazie is weer in actie ;)

Goede morgen! Sinds ik nieuw camera spiegelreflex in mijn hand heb, maak ik weer wat foto`s van alles wat. Toen ik iedere dag Djess op foto`s maakte maar deze keer doe ik niet, wel maar niet zo enthousiast zoals vroeger. Graag wil ik wel iedere Djess op foto`s, alleen soms heb ik geen idee of tijd 😉 ha..ha.. geen tijd – smoesjes!

Vroeger stond Djess op zijn kastje en nu gewoon beneden dus dat niet zo makkelijk want Djess rent gelijk weg als mammarazie in actie ha..ha… ik kan wel hem begrijpen maar Djess ook. Soms zei Djes …mamma….Cheers…cheessss! Dus hopelijk vind Djess niet erg als ik hem op foto`s zet, nu en in de future :kamera:
Untitled
Canon 600D + 18-55mm (nagellak Astor 343 – binnenkort komt er swatches)

[note]Vandaag is de tweede dag gaat Djess naar Peuterzaal en lekker vroeg ook om 08.25 maar Djess heeft nu verkouden. Wij besloten dat Djess maar een uurtje in peuterzaal want wij denken dat 2 uur te lang nog voor hem en ik ben bang dat Djess niet meer naar school mag komen omdat verdrietig is. Artikel hierover teruglezen.[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like