Follow:

Mani monday : Bling bling #2

 photo 2016dhNails5aa_zps5ffrouo1.jpg
Ik heb andere titel veranderd van Glitters naar Bling bling. Het blijft toch nog steeds moeilijk om te verzinnen. Goed! Deze nail art geïnspireerd door Yagala. Toen dacht ik hei… ik heb leuk inpakpapier al een tijdje bewaren. Ik weet het niet van wie die gekregen. Ik vind zo leuk inpakpapier en al bedacht dat ik misschien ooit voor nail art maar ik weet het niet hoe. Toen ik tutorial op Yagala instagram, dacht ik toen hei…ik kan dat tutorial proberen maar dan dat inpakpapier. Hier zijn de resultaat. Ik vind het mooi geworden.

 photo 2016dhNails5aaaaaa_zps2crchyxg.jpg
Ik knipt een stukje en in de water doen. Als al nat genoeg dan wrijf ik papier af en dan knip ik hem in een kleine stukjes.
 photo 2016dhNails5aaaaaaa_zpsmiyel9od.jpg
Ik gebruik donkere nagellak en na twee laagjes gelakt, pak ik met een tandstokje stuk per stuk en leg ze op natte lakje op de nagel.
 photo 2016dhNails5aaaaa_zpsh0suagcr.jpg photo 2016dhNails5aaa_zpsqyeqlacu.jpg photo 2016dhNails5a_zpsksp2xsvh.jpg photo 2016dhNails5aaaa_zps84dq1i4h.jpg
USE PRODUCTS : base coat – schece | Top coat – Ruby | Maybelline | Inpakpapier | Water | Schaar and tandstokje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like