Follow:

mani monday : Matte #3

 photo 2016MM9bbbb_zpsv8u0jhzh.jpg
Ik ben niet van plan om matte kleurtje te geven. Mijn plan was de titel dots maar ik dacht…hei..matte effect vind ik toch mooi. Dus vandaar! Ahh ja..het mij maakt niet welke titel, matte of dots vind ik niet zo erg, alleen lastig lastig om te kiezen. Ene wil ik titel dot`s geven maar de titel matte staan al een paar dus ik wil toch toevoegen in dit titel. Ja.. ik ben alleen maar bezig met de titel, niet met de creatie zelf ha..ha…

 photo 2016MM9bbb_zpsw3yzugc1.jpg
 photo 2016MM9bb_zpsi0ndijex.jpg photo 2016MM9b_zpsyidhqkqj.jpg

 photo 2016MM9bbbbb_zpszjxmgoid.jpg
USE PRODUCTS : Base coat – Orly | B-fun nagellak | LA Girl Matt | Trind top coat matte

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like