Follow:

Märklin My World TGV Duplex Treinset

Djess en Marklin
Bewegende speelgoed vinden de meeste kinderen geweldig en leuk om mee te spelen. Naast bouwspeelgoed en auto is mijn zoon gek op de trein speelgoed. Vooral als de trein kan rijden, dat is extra leuk. Een paar dagen terug ontving ik superleuk speelgoed voor Djess. Vandaag ga ik aan jullie laten zien.

Djess en Marklin
Aan de voorkant van de doos zie je al dat deze trein geluidjes kan maken en lampje aan en uit en dus batterijen nodig. En aan de achterkant van de doos zie je hoe de rails aan elkaar doen, handig! En het staat op het plaatje dat er zit 5-delige treinset en een sterke batterij-aandrijving om de 63 centimeter lange trein voort te trekken. Je hoeft niet zorg te maken voor batterijen want gelukkig zitten er batterijen bij (4x AA- en 2x AAA).

Wat zit er in deze treinset doos :
– 5-delige treincombinatie
– 22 gebogen stukken kunstofrails
– 1 kruising
– handzaam draadloos infrarood besturingsapparaat
– 2 x AA en 2 x AAA

Djess en Marklin
Van webshop treinbaan.nl mocht Djess trein speelgoed van merk Marklin uitzoeken. Djess heeft een Startset “TGV Duplex” gekozen. Toen het pakketje binnenkwam, ging hij snel het pakketje openen met breed glimlach op zijn gezicht. En hij ging gelijk aan de slag, zo nieuwsgierig, excited en happy en ook graag zo snel mogelijk met deze rijdende trein te spelen. Me too benieuwd naar.

Djess en Marklin
Zonder moeite heeft Djess zelf de rails aan elkaar doen. Het is makkelijk hoor mama zei hij.

Djess en Marklin

Hieronder kan je de filmpje bekijken

[youtube]https://youtu.be/MBAksvy67a8[/youtube]

Djess en Marklin
Door middel van magneten zijn de wagons zijn met elkaar verbonden en zijn makkelijk te ontkoppelen. Echt superleuk dat de trein snel en langzaam kan rijden. Er zijn 3 verschillende snelheidsniveaus en ook kan zowel voor- als achteruit rijden. Hoe leuk is dat. Daarnaast is de treinset voorzien van 3 verschillende geluidsfuncties : stationsmelding; claxon en het geluid van deuren die gaan sluiten. Het zou gaaf zijn als de deuren kan open en dichtdoen.

Djess en Marklin
Mijn zoon Djess vindt deze rijdende trein helemaal geweldig. Hij zei…toen Djess vier jaar was, had ik nog geen deze trein heb en nu wel. Met handige draadloze infrarood-afstandsbediening laat Djess de trein snel en langzaam, voor en achteruit rijden. Djess ontdekt/weet zelf voordat ik hem laten weten hoe allemaal moet. Deze trein is voor kinderen vanaf 3 jaar +. Om deze treinset complet te maken met bijvoorbeeld Sound station, tunnel en nog veel meer verschillende uitbreidingsset van Marklin My World te koop.
Naast deze superleuk rijdende trein set kan je ook houten trein kopen op webshop treinbaan.nl

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like