Follow:

Meeki Bare Trance oogschaduw palette

Meeki Bare
Wat ik niet altijd doe als ik bij de Action winkel ben, kijk ik altijd even bij de beauty gedeelte. Soms liggen er nieuw beauty producten. Zoals deze oogschaduw “Meeki Bare Trance oogschaduw palette”. Van dit merk heb ik een product gekocht oogschaduw primer. Maar vandaag laat ik Meeki Bare Trance oogschaduw palette aan jullie zien. Kijk je mee

Meeki Bare
Meeki Bare Trance oogschaduw palette zit in een leuke doosje.

Meeki Bare
Bij elke oogschaduw heeft eigen nummer en naam zoals je op de achterkant van de verpakking. Ook staat de ingrediënten.

Meeki Bare
Er zitten 12 tinten : negen glans tinten en twee matte tinten. Ik blijf maar zeggen dat ik zo`n palette een spiegeltje mis. Er zit we een spons applicator aan de beide kanten. Ik gebruik niet maar toch leuk dat er applicator inzitten.

Meeki Bare
De pigmentatie is niet slecht voor een budget oogschaduw palette. De kleuren kan je dagelijks ooglooks meemaken. Het blenden fijn.

Meeki Bare

Meeki Bare
Voor de prijs vind ik een mooie palette. De pigmentatie voor de prijs hoeft je niet te klagen. Met dit make-up palette creëer je dagelijks je eigen ooglooks. Ik kocht dit palette bij de Action € 1,98

Zou je dit palette ook kopen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Not sponsor

Share
Previous Post Next Post

You may also like