Follow:

Mijn favoriete zomer parfum

Een aantal mijn favoriete zomer parfum. Ik heb maar vier parfum op dit moment en ze ruiken heerlijk en ik krijg zomer gevoel als dit parfum gebruiken. Dit is geen review artikel maar ik wil aan jullie laten zien mijn favoriete zomer parfum. Ik ben zelf nieuwsgierig naar jullie zomer parfum dus let me know in de comment.

Yves Rocher Noix de coco…ik heb de grote fles maar ik geef aan mijn oude zus. Deze klein heb ik van mijn oude collega Manuela gekregen. De geur ruik ik naar exotisch geurtje en natuurlijk de coco geurtje aanwijzig ..heerlijk!

Parfum zonder alcohol. Lekker zachte geurtje


Mijn all time summer parfum. Heerlijk!


De webshop bestaat helaas niet meer, jammer want ze kunt dupe bekende merk parfum maken. Deze is van merk Escada. Eerlijk weet ik niet de original geurtje maar Escada parfum ruiken heerlijk. De naam zelf al zomer klinken.

Wat zijn jou favoriete zomer parfum?

Share
Previous Post Next Post

You may also like