Follow:

My Skin Facial Sheet Mask “Kitty Face”

My skin Facial Sheet
Een paar weken terug heb ik twee Facial scheet Masks bij de Action gekocht. Maar in de blogpost van vandaag ga ik een Facial Sheet Mask Kitty Face aan jullie vertellen. Is deze facial scheet mask yay or nay? Lees je mee

My skin Facial Sheet
My skin Facial Sheet
De verpakkingen vind ik al erg leuk en fleurig eruitzien. Dit masker is een tissue masker in roze kleur met daarop schattige kitty face erop gedrukt. Op de achterkant vind je informatie. Zoals we inmiddels weten, het is belangrijke dat je je gezicht eerst goed grondig te reinigen voor het gebruik van het masker. Het formaat van de masker is prima. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het masker ruikt aangenaam. Na 10 tot 15 minuten laten inwerken, verwijder ik het masker en masseer ik het resterende serum in de huid. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht. Van mij dit masker een dikke yay! Deze cute gezichtsmasker is echt een eye catcher en het is ook leuk om samen met je vriendinnen te doen. Ik kocht dit masker bij de Action, kost maar € 0,59

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like