Follow:

My stof vrij kwasten box

Zoals jullie kunnen lezen op my blogpost van gisteren dat Ik de transparant box (liever hoogt : 26-30cm) zocht.
Eigenlijk heb Ik al een lange tijd gemaakt van de box die Ik bij blokker had gekocht maar Ik ben opzoek naar iets hoger dan die nu Ik heb.

Ik heb deze gezien op haar YT kanaalof kan je op haar blog Lady Lostris bezoeken. Ik vind zo gaaf en dat wil Ik graag hebben. Ik heb aan haar gevraargd waar kan Ik de box kopen. Ze beantwoord my vraag “bij Michael’s or Joann craft store”. Hmm.. hier in Holland geen Michael’s or Joann craft store ๐Ÿ™„

Ik denk toch naar Pippos proberen en Ik ging gelijk naar Pippos of misschien daar kan de transparant box vinden maar helaas, heb ook gegoogled en op ebay zoeken maar niks gevonden.

En toen bij de Blokker zag Ik transprant box van Rosti Mepal 2000ml/70oz (helaas alleen deze de hoogste box van Rosti Mepal ๐Ÿ™ ). Hmmm ๐Ÿ™„ Ik denk toch dat deze box als alternatief en Ik kan hem gebruiken. Toen Ik in de winkel was, maat Ik deze box met myn hand. Hieronder my eerste stof vrije box met daarin oogschaduw kwasten. Helaas deze box kan niet voor lange kwasten ๐Ÿ™ vandaar heb Ik andere box gezocht

Klik om grote te bekijken

Gisteren heb Ik er nog eentje gekocht (ook bij blokker). Hier wat jullie nodig om zo iets te maken als jullie leuk vinden.

En hieronder kunnen jullie zien dat Ik nu 2 stof vrije brush holders. :yay: :dance:

De linkste is nieuw en de rechte heb Ik al een tijdje ๐Ÿ˜€
Oja Ik heb de stikkerband bloemetjes en vlinder want het is easy. Het kan ook gebruiken met verf op glassen of borden.

Dhini is blij en love it en heb ook filmpje maken.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vX-b-tgDJwA[/youtube]

Thank you to Lady Lostris for great idea.

En My vraag nu “Hoe berg jullie kwasten” ?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like