Follow:

My week in pictures 358

2020-Weekin-Pic8a Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag

2020-Weekin-Pic6 Ik gebruik deze niet zo vaak want ik kan niet bewerken maar gelukkig heb ik de apps die kan de video uit deze camera bewerken. Maar want ik niet fijn vind is, batterij opladen duurt lang als hij op is. Toch misschien ga ik hem af en toe weer gebruiken.

Dinsdag

2020-Weekin-Pic7 Sale shoplog is binnen, unboxing dus

Woensdag

2020-Weekin-Pic8 Meestal wilde Djess niet zo snel de nieuwe schoenen dragen maar deze keer wel. Patat als lunch voor deze woensdag middag

Donderdag

2020-Weekin-Pic9 TV kijken/film voordat naar school. Ik heb deze camera tas bij de Alie gekocht maar zonder hengsel, wel handvat (tas voor in de tas) maar ik wil graag hengsel dus ik heb een hengsel gemaakt en deze toegoevoegd.

Vrijdag

2020-Weekin-Pic10 Spelletje

Zaterdag

2020-Weekin-Pic11 Couscous salade als lunch

Zondag

2020-Weekin-Pic12 Zondag ochtend wandeling, spelletje en lekkers met slagroom

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like