Follow:

My week in pictures 360

26jan2020-MWIP1a

Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verderMaandaag

20jan2020-MWIP Heerlijk fietsen als het weer droog is en deze route heb ik nog nooit. Prachtig!

Dinsdag

21jan2020-MWIP1a Te ruimte maar ik heb geen tijd om te fixen dus dan maar met deze stijl. 21jan2020-MWIP1aa Onverwacht naar Kringloop met buurvrouw en ik zag veel donald duck en superleuk krukje maar niet gekocht. Ik heb jas gepast maar ik laat hem hangen. Samen met zijn klasgenoot tekenen.

Woensdag

22jan2020-MWIP Kussenhoes genaaid. Sinds vorige week geloof ik, heeft Djess zijn LEGO opgeruimd. Hij wilt zijn kamer iets veranderen.

Donderdag

23jan2020-MWIP En toen brak ik K.O. Ik voelde zicht niet lekker, pijnlijke in de linksonderbuik. Echt niet prettig en griep ook nog. Dus ligt lekker in de bed.

Vrijdag

24jan2020-MWIP Gisteren was de planning naar de dokter maar de pijn was minder, wel af en toe dus besloten ging niet door naar de dokter, gelukkig maar want tja ik wil ook niet. Er komen twee pakketten dan word ik blij van, een van Kneipp en een mij bestelling (niet spons dit, helaas)

Zaterdag

25jan2020-MWIP De griep voelt het een beetje nog maar vind het niet erg als burger als lunch.

Zaterdag

26jan2020-MWIP1b Bebek voeren vind ik erg leuk, nou eingelijk Djess voerde de eenden, ik maak foto`s en film 😀 26jan2020-MWIP1c Schoenenkast gratis via FB weggeefhoek maar zo stink. Wij laten hem buiten staan en ik heb hem schoongemaakt. Als hij nog stink blijft, dan gaat weggeven of naar kringloop. Hopen maar dan niet meer stinken (nu staan even in de schuur). Omdat dichtbij Kringloop dus even langs en Djess heeft weer aantal Donald Duck tijdschriften gekocht en ik …een paar stoffen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like