Follow:

My week in pictures 366

2020-MYi-P6aaaVandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder

Maandag 2maart

Geen foto
Djess voelde zicht niet lekker.

Dinsdag 3maart

2020-MYi-P3
Djess bleef nog thuis want hij was nog niet helemaal fit genoeg om weer naar school te gaan. Wij love donut. Perspakket.

Woensdag 4maart

2020-MYi-P4a
Ooeiii lang de planten niet water geven dus even aandacht voor mijn huisplanten. Lunch mie is een mijn favoriet maar die is niet zo lekker. Djess heeft zijn kamer even stofzuiger.

2020-MYi-P4aa
Love blauwe lucht. Hopelijk komende dagen ook

Donderdag 5maart

2020-MYi-P5
Dag 5 minimalist challenge. Deze lunch is ook een mij favoriet. Lekker warm lunch met sambal en rauwe groenten. Djess doet ook mee met minimlist challenge. Heerlijk schone dekbedovertrek en deze nieuw gekocht bij de action. LEGO gekregen van buur jongen, lief, dank je wel.

Vrijdag 6maart

2020-MYi-P6a
Weer moet gepompt worden (de achterste fietsband). Film maken van de minimalist challenge. Handig zo oplaad apparaat. Langs zeeman. Zij klasgenoot bij ons spelen.

2020-MYi-P6aa
Ik wil andere fiets hebben met aantal eisen : handrem, deze formaat, met dat ding voor fietskrat vooraan stevige standaard.

Zaterdag 7maart

2020-MYi-P7
LEGO en NASA logo uitprinten voor DIY want onze zoon is mijn jarig. Nichtje L bij ons slapen.

Zondag 8maart

2020-MYi-P8
Samen met nichtje L slijm maken. Ze is echt dol op om slijm te maken. Een week hebben wij spullen al verzameld (minimalist challenge). Tot nu toe goed gelukt.

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like