Follow:

My Week in Pictures 385

2020-MWi-P16a
Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

Maandag 13 juli 2020

2020-MWi-P13
Rustig weer dus via deze route. Via weggeefhoek heb ik deze gekregen en ze wilt graag boodschappen tassen die kan gevouwen worden dus ruilen maar. Er zat aantal mini parfum in. En stapel footbalplaatjes en Djess deed gelijk in het boek plakken.

Dinsdag 14 juli 2020

2020-MWi-P14
Het is handig de smartphone houder dan kan ik af en toe foto`s en film maken zonder de smartphone een hand vasthouden en andere hand stang houden. Ik ben niet zo handig met een hand lang op de fiets. Bij de zeeman verkoop nu ook thsirt met NASA logo. Een gekocht en als verassing voor Djess voor laatste dag naar school dit jaar. Deze week is de laatste schooldagen. Unboxing. love it

Woensdag 15 juli 2020

2020-MWi-P15
Djess kwam thuis met vol zijn creaties o.a. deze zelf getekend Djess met viool. Dan plakt hij zijn creatie op de muur bij de trappen. Zijn gallery. Bezig met zelf gemaakte boodschappen tas. De stof kocht ik bij de kringloop. Ik strijk de strijklabel maar het plakt niet zo goed dus voeg ik lijmtextiel.

Donderdag 16 juli 2020

2020-MWi-P16
Cadeau inpakken voor juf. Terug van school zijn verassing openen en selfie time.
2020-MWi-P16a
Elke zestiende van de maand samen met Djess selfie #djessvh16 en goede foto`s te kiezen heb ik aantal foto`s gemaakt maar de meeste van mij is niet fotogeniek.

2020-MWi-P16aa
De tweede boodschapppen tas is klaar.

Vrijdag 17 juli 2020

2020-MWi-P17
Andere bedankt cadeau inpakken. Servevo smoothie bowl, lekker! DIY Tshirt met sticker proberen te strijken maar helaas blijft niet lang zitten dus dan maar tekenen.

Zaterdag 18 juli 2020

2020-MWi-P18
Rondlopen onder de zon is niet goed idee, zelf met petje op, helpt niet. Duizelig krijg, gelijk plat in de bed en paracetamol.

Zondag 19 juli 2020

2020-MWi-P19
Ochtend wandeling.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like