Follow:

My Week in Pictures 386

2020-MWi-P22a

Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

Maandag, 20juli2020

2020-MWi-P20 Samen met fietsen. Djess bij oma en ik verder fietsen naar werk. Klaar met werk fietsen terug met Djess en even langs iemand om wat te halen. Brammen plukken in onze tuin en in de avond kook ik knolflook voor de toilet (tip gelezen, ben benieuwd)

Dinsdag, 21juli2020

2020-MWi-P21 Djess bereid voor morgen, handdoek etc. Parfum reviewen. Video is al online

Woensdag, 22juli2020

2020-MWi-P22 Djess fiets naar zijn nichtje toe. Ik kijk van ver weg. Dan verder fiets ik naar werk. Video opnemen.

Donderdag, 23juli2020

2020-MWi-P23a Al lang geleden niet gewonnen. Toen ik een paar kleren aan het uitzoeken en wil wegdoen. Toch even passen en het past ze weer goed. En toen zag ik dat ik afgevallen 5kg. van 50kg naar 45kg. Dus de kleding terug naar de kledingkast 😀 Nichtje met lange worm. 2020-MWi-P23aa Al lang geleden had ik al tiktok maar ik weet het niet hoe gebruik dus ik verwijderd. Nichtje L Dhini tiktok tiktok. Ok ik download weer de tiktok en probeer video opnemen. Aliexpress pakketjes binnen. Ik wil zakjes aan de beidenkant toevoegen maar helaas lukte het niet vandaag. De kids naar zwembad toe. En ik fiets maar heel eventjes daar want ik moet koken.

Vrijdag, 24juli2020

2020-MWi-P24a Opberggebak voor tijdschrift halen, gratis via weggeefhoek. Kijk nu netjes toch. Fietsen naar wijkcentrum, langs zeeman. Langs blokker en Djess wilt graag blauwe LEGO plat. Zeeman aankopen. Pakketten unboxen 2020-MWi-P24aa

Zaterdag, 25juli2020

2020-MWi-P25a De kraan buiten al, alleen nog water moet eruit. Neefje Daan helpt de tuintegels schoon te maken. Dank je wel Daan. Nu de vloertegels zien er fris uit. Voor de eerste keer Fornite spelen. 2020-MWi-P25aa Ik moet echt kappen met Sale parfums shoppen

Zondag, 26juli2020Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like