Follow:

My week in Pictures 393

2020sept13aa
Vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

Maandag 7sept2020

2020sept7

Gekocht bij de zeeman maar de maat is te groot. geen andere maten meer dus tja. Tweng2x, niet zo vaak meer helaas. Zelfgemaakte tas van waterproof stoffen die ik van buurvrouw heb gekregen. Met de zipper is best wel lastig te naaien.

2020sept8a
Naar de action voor deze en bij bigbazar ook staan. Gekregen, dank u wel

Dinsdag 8sept2020

2020sept8aa
Dankzij pompoen lukt het wel om twengtweng maar het is leuk voor mijn man. Lang geleden niet langs kleine kringloop. Dit gezien maar ik weet niet meer voor wat, vraagje op fb naaien tip en trick en nu weet ik voor wat. Kringloop aankopen

Woensdag 9sept2020

2020sept9

Bij de plus voor kaarten maar ze durven niet naar de mensen te vragen. Getest die waterproog spray en tja…amazing

Donderdag 10sept2020

2020sept10

Parfum opruimen, bijelkaar in de kast

Vrijdag 11sept2020

2020sept11

Niet lekker de caramel van nestcafe dus geeft aan mijn man voor op zijn werk. neppe planten bij action. Dit staat in mij verlanglijstje. Aroma diffusser zo graag hebben maar twijfel om bij de action te kopen

Zaterdag 12sept2020

2020sept12

Bij de tuin wereld staan ook verschillende aroma difusser, wel iets prijzig. Oooh de droge bloemen zo mooi daar maar wel duur. Xboxen voordat korfbalen. Pakketje

Zondag 13sept2020

2020sept13
Open munemtendag, mooie weer dus fietsen naar het centrum, alleen nu anders dan vorig jaar. Dus alleen maar in het centrum geronde en wat gegeten.

2020sept13a

Eerst croissant bij het restourant magazijn. Leuk restautant, benieuwd naar andere gerechten. Bij de in de klader meulen cafe/restaurant hebben wij echt lekker gegeten. Aanrader.Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like