Follow:

My Week In Pictures 409

Hoi..hoi…! Begin dit jaar ga ik proberen om up to date over Weekly dairy/My Week in Pictures. En vandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik danMaandag, 28dec2020
2021-MWi-P1a Beauty voor deze week gebruik ik Borotalco, eyecream, gezichtsolie, vitamine C en Garnier dagcream. Mijn was vrij dus kan mij brengen naar werk (jammer dat het weer droog was). De tweede ronde ging Djess mee want als ik klaar ben, dan kan ik en Djess gelijk naar de tandarts. Djess wandelde met pa. Tandarts voor tanden schoonmaken. Monopoly spelen Dinsdag 29dec2020 2021-MWi-P1b Heerlijk even rustig weer, wel koud. Opgehaald. Merci..dank je wel! Pakketje gel nagellak – binnenkort artikel over. woensdag 30dec2020 2021-MWi-P1c Regen dag. Naar toko Indonesia en Turkse supermarkt en gelijk Turkse pizza als lunch Donderdag 31dec2020 2021-MWi-P1d Laatste dag van dit jaar. Droog en af en toe motregen. Pakketje. Weggeven. Lompia maken en even met drieën op foto en fietsen naar schoonzusje. Vrijdag 1januari2021 2021-MWi-P1e Gelukkig nieuw jaar 2021. Dansen met lichtje armbandjes Zaterdag 2januari2021 2021-MWi-P1f Oliebal als lunch. Beauty spullen gekregen – Dank je wel! Gel nagellak op. Relax met heerlijk comfy loungewear set. Zondag 3januari2021 2021-MWi-P1g Ochtendwandeling en gelijk camera testen van deze smartphone. Love de bokeh achtergrond (niet met die camera maar met Huawei mate P20 lite). Monopoly spelen en daarna rummikub spelen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like