Follow:

Nailner Colour Behandel & Maskeer

 photo 2017Nailner1a_zpskvwd2mrl.jpg
Yes! Eindelijk schijnt de zon en de temperatuur is omhoog. Dan kunnen wij lekker buiten zitten, geniet van het weer en lekker trekt slipper/sandaal aan of heerlijk blote voeten op het gras staan…heerlijk! Maar voor sommige mensen hebben probleem met kalknagel. Nailner Colour helpt je probleem op want deze setje is speciaal ontwikkeld voor nagels die door schimmel zijn aangetast. Benieuwd? Lees je mee

 photo 2017Nailner1aa_zpsq51jr6gd.jpg
Nailner Colour setje bestaat uit een kalknagelkwastje en een ademende nagellak.

Nailner Kwastje bestrijdt de schimmelinfectie op drie manieren door:
– In de nagel door te dringen: de nagel wordt verzadigd door de unieke combinatie van ingrediënten en de schimmel wordt bij de bron bestreden.
– De infectie te stoppen door verlaging van de pH-waarde van de nagel zodat de omgeving weer gezond wordt en de schimmel wordt gedood.
– Een nieuwe infectie te voorkomen omdat de aangegroeide, nieuwe nagel wordt beschermd door Nailner dagelijks aan te brengen.
bron : Nailner.nl

 photo 2017Nailner1aaa_zpsezhginap.jpg
De Kalknagelkwastje werkt tegen de infectie en een speciaal flesje ademende nagellak met hippe nude kleur dat die lelijke verkleuringen op de teen- of vingernagel onzichtbaar maakt. Het gebruik van Nailner Ademende Nagellak zal de schimmelnagel niet isoleren waardoor de behandeling van Nailner effectiever zal zijn. Je vinger- of teenagels zien er weer gezond uit en je kan dus je blote voeten laten zien. Met dank aan Nailner Colour Behandel & Maskeer. Nailner Colour Behandel & Maskeer is verkrijgbaar bij de drogisterij of online in verschillende webwinkels, kost €29,95 en is voldoende voor 12 weken behandeling.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like