Follow:

Nog 25 dagen te gaan

Dj
Vier dagen te laat om over Dj te updaten. Zoals ik eerder verteld dat ik op 16de van de maand iets klein beetje over Dj schrijven. Helaas is deze maand niet gelukt op tijd updaten. Ik was vergeten. Hoe kan dat? Tja..het kan gebeuren hé! Dus vandaag dan

Untitled
Nog maar 25 dagen is er een feest. Zijn verjaardag komt er dichterbij. Djess heeft wel zin om te vieren met familieleden. Maar hij wilt nog niet samen met een paar zijn klasgenoten te vieren. De ene kant is het oké maar de andere kant vind ik een beetje jammer.

Zoals ik op vorige blogpost schreef, vertelde ik dat Dj op school goed gaat. Djess helpt graag ons nog steeds, spelen graag en ook een beetje leren : schrijven, tellen etc. Opruimen kan hij ook goed, alleen wilt hij zijn speelgoed even laten zoals het zodat hij de volgende dagen weer kunt spelen. Met de fiets gaat ook goed, handen los tijdens fietsen, alleen zelf instappen moet Dj nog een beetje dapper om zelf te doen.

Nu nog gaat Djess in eigen bed en eigen kamer slapen. Al bijna zes jaar bij ons slapen. Wij vinden het niet erg maar wij denken dat is het tijd om in eigen bed te slapen. Hopelijk gaan wij zijn kamer hier en daar binnenkort veranderen.

En vanaf dit weekend heeft Djess vrij…voorjaarsvakantie en nog nooit meegemaakt dat Djess best enthousiast bent en ik ook.

Hopelijk volgende op tijd updaten.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like