Follow:

NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara & Big Bold Angel Lash Mascara

 photo 2014NYCmascara1a_zps68dfa1bc.jpg
Hou je van smokey eyes met volle wimpers? Want Smokey eyes look blijft de meeste favoriete ooglooks. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de nieuwe NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara en NYC Big Bold Angel Lash Mascara!


 photo 2014NYCmascara1c_zps8cbec84c.jpg
De verpakking is in opvallende kleur gloeiend rood en groot letter! De looks van deze mascara vragen dus erom gezien te worden.
 photo 2014NYCmascara1cc_zps7e9e6c1f.jpg
 photo 2014NYCmascara1ccc_zps27efee69.jpg
De mascara heeft een lang dun borstel die zorgt de wimpers separeert en definieert. De borstel brengt makkelijk aan en geeft mooi volume. Deze mascara heeft intens zwart kleurt op je wimpers, perfect voor je smokey eye look.

De NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara is verkrijgbaar in black (849) – te koop voor €1,99 bij Kruidvat en Trekpleister.

 photo 2014NYCmascara1b_zps04cf0e25.jpg
NYC Big Bold Angel Lash Mascara!
De verpakking is in licht paarse kleurtje met daarop goud lettertje, zoet kleurtje. Volle wimpers droom van elke vrouwen inclusief me. NYC introduceert Big Bold Angel Lash Mascara!
 photo 2014NYCmascara1bb_zpsbef2bb06.jpg
Deze mascara heeft een bijzonder borsteltje. Speciaal ontworpen om je wimpers te scheiden en vol volume aan te brengen. De borstel werkt fijn en dankzij de zandlopervorm gaat de wimpers omhoog en geeft maximaal volume. De unieke vorm is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinste wimpers worden bereikt met als resultaat extra grote ogen en extra veel volume. Zet de mascara vanaf de wortel aan.
 photo 2014NYCmascara1bbb_zps09340c16.jpg
De wimpers krijgen vol volume en de mascara blijft goed lang zitten. Beide mascara vind ik fijn en ze geven beide mooi volume wimpers en geen klonters.

NYC Big Bold Angel Lash Mascara – te koop voor €4,29

NYC producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Share
Previous Post Next Post

You may also like