Follow:

Oh..yeah….some new in (mini shoplog kruidvat)

Toen ik in Kruidvat folder zag dat er nagellak actie was. Ik ging niet meteen naar Kruidvat want thuis moest ik wat dingen te doen. Dinsdag ook niet want Lenthe dag dus niet nar buiten….heerlijk met schattige kids bij mij vooral als beide in the same time slapen. Maar verder zijn ze lief!
Woensdag gingen Djess en ik lekker naar buiten en natuurlijk langs Kruidvat die nog geen 5 minuten daar kan zijn, maar ik zag geen stickertje dat er actie was, dus ik durfde niet wat te kopen of moest zeggen wilde niet kopen want ik wil graag actie sale he! En volgende dag weer langs Kruidvat omdat ik nieuwsgierig was en ja…actie 1+1 voor €2 dan gelijk aan de slag 😀

Eerlijk schaam me wel beetje zo veel gekocht 😀 alles bij elkaar 10 nagellak maar de kleuren vind ik erg mooi allemaal…pastel kleuren. Ik ga ze swatches.

Hebben jullie ook wat gekocht tijdens Kruidvat nagellak actie?

Canon 500D+50mm/1.8


47 Red-Y to go, 22 what do you think?, 42 Dress for a moment, 53 You belong to me,56 Got a secret, 41 Very berry, 48 Meet me now!, 27 No more drama, 50 Irreplaceable en 36 Echanted fairy.

Share
Previous Post Next Post

You may also like