Follow:

O’Keeffe’s Working Hands

O'Keeffe's Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands is een handcrème voor extreem droge, vol kloofjes en gebarsten handen maar helpt die echt wel of niet. In dit artikel ga ik meer hierover vertellen. Lees je mee


O’Keeffe’s Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands zit in een groen potje. Wanneer je de dop eraf draait, zit er nog een beschermen aluminium folie. Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie. Het product is geurloos. Dit product is een geconcentreerde handcrème die hele droge en gebarsten handen heelt, verlicht en herstelt. Het is klinisch bewezen dat O’Keeffe’s Working Hands bij dagelijks gebruik het vochtgehalte direct verbetert, verder vochtverlies voorkomt en een beschermende laag op het huidoppervlak aanbrengt. Binnen enkele dagen is het verschil voelbaar.

O’Keeffe’s Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands
Het beste gebruik je het nadat je je handen hebt gewassen, na het douchen en voor het slapen gaan. Een klein beetje hoeveelheid is meer dan genoeg maar dat hangt ervan af wat je denkt dat het nodig is. Het crème is een beetje poederig maar het smeert heel gemakkelijk en het laat geen vettig achter.

O'Keeffe's Working Hands
Zelf heb ik best wel zachte handen, maar de handen van mijn man wel. Maar ik gebruik deze crème ook vooral voor mijn voeten, geen eelt maar mijn voeten ziet er droog uit en na enkele dagen voelen mijn voeten en zijn handen lekker zacht aan. Een fijne product voor je zelf of als cadeautje. O’Keeffe’s Working Hands is voor €9,99 (96 g) te koop bij Etos.

Ben je bekend met deze crème?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like