Follow:

O’Keeffe’s Working Hands

O'Keeffe's Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands is een handcrème voor extreem droge, vol kloofjes en gebarsten handen maar helpt die echt wel of niet. In dit artikel ga ik meer hierover vertellen. Lees je mee


O’Keeffe’s Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands zit in een groen potje. Wanneer je de dop eraf draait, zit er nog een beschermen aluminium folie. Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie. Het product is geurloos. Dit product is een geconcentreerde handcrème die hele droge en gebarsten handen heelt, verlicht en herstelt. Het is klinisch bewezen dat O’Keeffe’s Working Hands bij dagelijks gebruik het vochtgehalte direct verbetert, verder vochtverlies voorkomt en een beschermende laag op het huidoppervlak aanbrengt. Binnen enkele dagen is het verschil voelbaar.

O’Keeffe’s Working Hands
O’Keeffe’s Working Hands
Het beste gebruik je het nadat je je handen hebt gewassen, na het douchen en voor het slapen gaan. Een klein beetje hoeveelheid is meer dan genoeg maar dat hangt ervan af wat je denkt dat het nodig is. Het crème is een beetje poederig maar het smeert heel gemakkelijk en het laat geen vettig achter.

O'Keeffe's Working Hands
Zelf heb ik best wel zachte handen, maar de handen van mijn man wel. Maar ik gebruik deze crème ook vooral voor mijn voeten, geen eelt maar mijn voeten ziet er droog uit en na enkele dagen voelen mijn voeten en zijn handen lekker zacht aan. Een fijne product voor je zelf of als cadeautje. O’Keeffe’s Working Hands is voor €9,99 (96 g) te koop bij Etos.

Ben je bekend met deze crème?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Natalie

  Ken het merk niet, maar aan de textuur te zien is hij wel lekker voedend! Ook fijn dat hij niet te vettig is achteraf!

  19 May 2018 at 10:16
 • Reply Sylvahna.nl

  Deze lijkt me superfijn en is helemaal niet duur!
  Sylvahna.nl´s last blog post ..Een week met heerlijk veel vrije dagen & Mila haar kap eraf!

  14 May 2018 at 21:22
 • Reply tamara

  Het klinkt heel erg fijn ben er zelf nog niet bekend mee
  tamara´s last blog post ..Fotoshoot in de tulpen met mijn insta husband

  14 May 2018 at 19:05
 • Reply Bianca

  Klinkt als een fijn product! Van dit merk is ook een voetencrème/balsem en die wil ik heel graag gaan proberen x
  Bianca´s last blog post ..ETOS BOTANICAL BOOST BASIL & GRAPEFRUIT

  14 May 2018 at 13:46
 • Reply Amanda

  Een hilarische naam, wel goed gevonden zeg! Ik kende deze crème ook nog niet en ik heb er toch al heel wat verslonden voor mijn handen. Altijd heerlijk om mijn handen te verzorgen. Deze ziet er rijk uit qua structuur!
  Amanda´s last blog post ..Westlandse boottocht met verrukkelijke wijnproeverij: #Proefhetverhaal met GrapeWine

  14 May 2018 at 12:11
 • Reply Pauline Böckling

  Goed idee om het voor je voeten te gebruiken, waarom een aparte voetencrème aanschaffen??
  Pauline Böckling´s last blog post ..Niet-weten geeft energie

  14 May 2018 at 11:44
 • Reply Mariëlle

  Ik kende deze nog niet, maar hij ziet er wel lekker vettig uit zeg!
  Mariëlle´s last blog post ..volle wimpers met deze budget mascara?

  14 May 2018 at 09:41
 • Reply nicole

  Oh geweldig die naam ook: voor working hands. Dit is echt iets voor mij. Ik heb ook echte werkhanden!
  nicole´s last blog post ..Snoeien: wat, wanneer en hoe?

  13 May 2018 at 11:16
 • Reply bychristiana

  Ik vind het heel goed klinken. Ik ben ook benieuwd naar de textuur, hij lijkt een beetje ‘whipped’. Wat goed dat er geen parfum in zit, ik denk dat parfum namelijk in bepaalde gevallen best uitdrogend of irriterend kan werken als je inderdaad kloofjes of super droge handen hebt.
  bychristiana´s last blog post ..Review The body shop body yogurt

  13 May 2018 at 09:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge