Follow:

Onze beeb wordt een meisje of jongen?

Vanmorgen vroeg om percies te zijn het was om 07.30 dat wij bij Gynaecoloog waren. Het was nog lekker rustig..wel er zat een vrouw die op te wachten. Een paar minuten later kwam de dokter en riep een vrouw die ook voor echo. Ik werd zenuwachtig…zou alles wel goed zijn? Is hij/zij gezond? Is alles dicht, geen open ruggetje of gehemelte? Hartje in orde? Groeit-ie goed? Daarna waren wij aan de beurt. Helaas mochten wij niet film maken vanwege de regels (zei de dokter). Het was dus spannend toen ik om 07.45 uur plaats mocht nemen op de bank. Myn lieve man zat naast me en wij keken naar elkaar.

Het was echt zo mooi om te zien!!!! Toen al direct we zagen onze beeb lekker bewegen en het hartje goed kloppen. De echoscopiste heeft langzaam alles laten zien. Het ruggetje mooi dicht met een prachtig aaneengesloten wervelkolom. Het voetje mooi recht stond ten opzichte van het beentje. Hoe het bovenlipje mooi gesloten was. Hoe de niertjes goed werkten en de maag. De navelstreng, de aorta.. alles zat erop en eraan en werkte goed! Onze lieve beeb weet dat vandaag gecontroleerd worden en onze beeb werkt mee..lekker bewegen naar links, recht…echt soepel….:yes: Goed zo lieverd!

En toen het geslacht… Nou dat was niet moeilijk voor mij om te zien maar Ik wacht tot de dokter zei voor zekerheid… en ja hoor …dacht dat Ik al in myn gedachte toen Ik in de scherm zag..

Yes! Vandaag weten wij dat onze beeb een …..

SORRY… lieve bezoekers en familie. Wij gaan nog niet vertellen aan jullie.

Voor ons het maakt niet uit een meisje of jongen..Het Belangrijke is dat onze lieve beeb gezond is en wij zijn erg blij met echo 🙂

Fijne avond toe..Liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like