Follow:

OOTD : I love autumn

That`s why I love autumn. Prachtig allemachtig (kijk maar de achtergrond) ! Ik kan daar uren zitten te kijken, zoals ik eerder verteld (Artikel) Serieus..! Ik wil niet naar huis. Ik wil daar foto`s en weer foto`s maken. Zo gisteren gingen wij naar daar weer fietsen. Om daar naar toe ben ik mijn mobiel kwijt (Artikel) maar ik heb wel wat foto`s gemaakt en de bedoeling om mijn nieuw broek te showen 😉 Trouwens mijn haar is de kepang, niet zo netjes maar iets anders.
UntitledUntitledUntitledUntitled
Broek : H&M | Trui : New yorker (Artikel) | Schoenen : UGG | Jas : Only (via Sans-online) | Handschoenen : Zeeman
Djess : Broek : H&M | Jas en schoenen : Zara | Muts : Zeeman | Handschoenen : Takko

Ze zijn mijn favoriete dingen. Ssstttttttt ik wil weer naar de park toe 😉 voordat de bladeren vallen naar beneden

Share
Previous Post Next Post

You may also like