Follow:

Opgemaakt feb & maart

Beter laat dan niet…(en bijna vergeten maar toen naar de foto`s archives kijken, zag ik deze foto en wil toch updaten). My tijd is nu voor Djess…Djess en Djess 😀 ja…als BV geeft dan de tijd heb ik niet zo veel meer soms Djess wilt aandacht en ik kan hem niet laten huilen. Ik wil hem gelijk pakken maar als hij elke keer huilen en pakt ik hem gelijk dat is eigenlijk niet zo goed want heb geen tijd meer voor andere dingen.

Wat is die foto? De foto is over my beauty spullen die in feb en maart heb opgemaakt.

– Yes to Carrot Shampoo
– ROC Deodorant roll on alcohol free
– Suki Rose water Moisturiezer Cream
Lure Beauty Exotic butter cream in Vanilla Fields en Sensual Amber
– TPS mini misters (3) in Frosted Snowdrops, Amber Romance, Pink Limoenade
– TPS body lotion Pink Sugar
– Gosh mascara waterproof Perfect Lift`n Shape

Share
Previous Post Next Post

You may also like