Follow:

Orly : Nail Armor, Smudge Fixer & Rich Renewal Handcreme

Vorige jaar toen ik met Deb van beautygoddes nagellak swap had gedaan, zat in de swap pakketje niet alleen nagellak voor adventskalender project maar ik kreeg er ook drie ORLY producten bij. Super duper lief van Deb. Dank je wel! En ik ben heel erg benieuwd naar deze producten. Vandaag ga ik voor jullie laten weten
 photo 2015ORLYNailsTreatment1a_zpsaf883b4b.jpg
Hier zijn de drie ORLY producten die ik heb gekregen : Orly Nail Amor, Orly Smudge Fixer en Orly handcreme.

 photo 2015ORLYNailsTreatment1b_zpsfb50a090.jpg

Orly Nail Amor brengt je een en of twee laagjes als base coat die zorgt om je nagels te verstrekken. Wat apart is dat toen deze op mijn nagels droogt, zie ik dat mijn nagels niet glad zijn, daar en hier zie soort kort lijntjes (denk aan effect van Sally Hansen nagellak fuzzy coat). Maar het storen niet toen ik gewone nagellak kleuren aanbrengen.

 photo 2015ORLYNailsTreatment1bbb_zpsf45ed49c.jpg
Op ringvinger heb ik maar een laagje aangebracht.
 photo 2015ORLYNailsTreatment1bb_zpsc7e7dacf.jpg

 photo 2015ORLYNailsTreatment1c_zpsd0f0381a.jpg
Smudge Fixer brengt op nat gelakte nagel aan om te zorgen dat de nagellak mooi glad eruitzien. Hier juist bij mij moet echt voorzichtig op nat nagellak aanbrengen want de kleur meegesleept en maakte de gekleurde nagellak hier daar dunner, bij mij in dit geval. Ik denk dat kwestie aanwennen hoe ik deze ORLY smudge fixer op nat gekleurde nagellak aanbreng. Het geeft mooie glad finish.

 photo 2015ORLYNailsTreatment1aa_zps1922d476.jpg
ORLY Hydrating creme De creme is dik en het ruik lekker fris en bloemig. Het smeert makkelijk en ik voel mijn hand heerlijk zacht en goed gehydrateerd.
 photo 2015ORLYNailsTreatment1cc_zpsde86938f.jpg

 photo 2015ORLYNailsTreatment1d_zps4f69557a.jpg

 photo 2015ORLYNailsTreatment1dd_zps0ed66af9.jpg photo 2015ORLYNailsTreatment1ddd_zps2a5f306c.jpg

Nogmaals bedankt Deb dat ik deze drie ORLY producten mocht ontvangen.

Wil je ORLY producten in de gaten houden, klik dan ORLY facebook

Share
Previous Post Next Post

You may also like