Follow:

P365 2011 : week 1

Filmpje is online

Op week 1 ben ik ziek en nu steeds (niet zo erg meer) maar ben nog niet 100pocent fit zeg maar! Dus de hele week bleef ik gewoon thuis. Behalve op zaterdag…boodschapen doen, naar schoonouders want schoonvader jarig was. Dan deze week 1 heb ik veel foto`s (weer) van Djess gemaakt. Ja… ik kan niet laten liggen….wil hem altijd op foto. :pict: Ik ben gewoon paparazi voor Djess. Alles op foto en af en toe wil ik met Djess op foto. Op 6de was ik vergeten dat Djess naar CB moest bovendien was ik erg ziek. Ik belde CB en krijg nieuw afsprak en dat is vandaag.
Gisteren was lekker zonnig en dus ff frisse neus halen. Ik heb wat filmpje maken, niet zo bijzonder maar toch leuk! Misschien later het flimpje. Oja Djess kreeg leuke jasje van tante Nelleke en fam. Bedankt! Echt leuke jasje.

Bij opa natuurlijk want hij was jarig en Djess foto`s samen met nichtje en neefjes van Arjo. En Nu zie ik Djess beetje verkouden.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W3kg9X057So[/youtube]


Vandaag (vergeet niet Dhini) dat Djess naar CB moet.

Share
Previous Post Next Post

You may also like