Follow:

P365 : Week 46

Deze week hebben wij niet zo bijzonder gedaan wel veel te doen. En het was redelijk weertje, ik bedoel …geen regen..dat toch fijn om ff lekker buiten te wandelen. Zoals heb al opgeschreven…Djess is gek om buiten te zijn, alleen ik…ik heb soms geen zin en moet dit..dat…doen. Maar ik vind het wel leuk als naar buiten gelijk wat foto`s te maken :pict: ..nou wat wil Dhini hier vertellen…geen zin maar toch leuk 🙄 …in de war he! ik ook 😀

Deze week hebben wij lekker buiten gewandeld….heerlijk was dat. Elke keer als Djess en ik buiten wandelen, praat ik in mezelf en in my fantasie dat wij met myn ouders wandelen…Dus ik zei “Pak…Bu…enak he..jalan jalan…cuma sayang tak ada matahari….duiiiiiinginnnnn brrr!” (Pa…Ma…heerlijk he…wandelen…alleen helaas geen zonetje….koooouuuuud brrrr!). of zei ik “Oya…Bu…Pak….kita ke bishof liat-liat dan sedikit belanja” (“Oja…Bu…Pak…wij gaan naar Bieshof, kijken kijken en beetje boodschapen doen”) enzo….Deze online zijn wij onderweg naar oma opa…daar gaan wij kerstlotpapierjtes halen.

Fijne zondag! :doei:

Share
Previous Post Next Post

You may also like