Follow:

P365 : week 47

Deze week hebben Djess en ik ff buiten gewandeld, vooral als buiten droog is en tegelijktertijd af en toe wat boodschapen of gewoon frisse neus halen. yes…. eettafels wordt myn bureau en elke keer vol met die troeps. maar op woesdag was beetje regen maar toen droog gingen wij ff wandelen. Meestal kreeg Djess slapen als in de vrisse weer heeft gewandeld. En af en toe mag op bank dutje doen en natuurlijk in de gaten houden zodra als Djess wakker, kon gelijk say hello zeggen :D. Djess was aan het genieten van yoghurt…hmmmmm heerlijk ma! Yoghurt en rijstbloem :yumie:
Op de bank slaapt meestal papa Arjo ff en Djess vindt niet leuk en dus storen maar deze keer stond Djess lekker op papa`s buik. Dat natuurlijk niet lekker he…beetje aw…op zijn rug staan, dan wilde Djess niet ..jammer dan geen massage van Djess`s voetjes. Zaterdag kreeg ik Djess album foto binnen en die is voor myn ouders want op maandag vertrekt onze buurman op vakantie naar Indonesia….heerlijk…! wij zijn jaloers hoor buurman Jakob, maar ik ben blij dat ik wat kadotje voor myn fam. mocht meegeven (hierover komt update).
Vandaag schijnt de zon maar ben bezig sinterklaaskados inpakken. Echt zo leuk dit te doen en kadotjes geven voor 5 dec.


Eigenlijk is het lekker om ff buiten te wandelen en wat foto`s te maken maar thuis moet ook wat te doen. dus ja….blijf gewoon thuis dan.

Fijne dag allemaal :sun:

Share
Previous Post Next Post

You may also like